Kā veidot favorītkanālu sarakstu?

Favorītkanālu saraksta izveidošana

Nospiediet pogu MENU uz dekodera pults.

Uz ekrāna parādīsies izvēlnes logs, nospiediet vairākas reizes bultiņu pa labi uz dekodera pults, līdz sadaļa Iestatījumi ir pa vidu. Nospiediet OK pogu.

Spiediet uz dekodera tālvadības pults bultiņu uz leju, līdz ir izcelta sadaļa Lietotāja iestāstījumi. Nospiediet OK pogu.

Ar bultiņu uz leju aizejiet uz sadaļu Favorītkanālu izvēle un apstipriniet izvēli, nospiežot uz pults OK pogu.

Ar pults bultiņu palīdzību pārvietojieties pa sarakstu un ar OK pogas palīdzību atzīmējiet nepieciešamos kanālus. Ja vēlaties atcelt atzīmēto kanālu, tad uz tā vēlreiz nospiediet OK pogu.

Kad esat atzīmējis visus nepieciešamos kanālus, nospiediet zilo pogu uz dekodera pults, lai saglabātu favorītkanālu sarakstu. Ja vēlaties mainīt favorītkanālu secību, tad nospiediet zaļo pogu un pēc tam, nospiežot OK pogu, pārvietojiet kanālu uz nepieciešamo vietu.

Kanālus favorītkanālu sarakstam var pievienot arī no kanālu programmas loga, izvēloties nepieciešamo kanālu un nospiežot zilo pogu uz pults. Tiklīdz tas tiks izdarīts, aiz kanāla nosaukuma parādīsies sirsniņa.

Šādā pašā veidā var arī izdzēst nepieciešamos kanālus no favorītkanālu saraksta, izvēloties nevajadzīgo kanālu un nospiežot zilo pogu uz pults.

Favorītkanālu saraksta aktivizācija

Nospiediet pogu MENU uz dekodera pults.

Ar bultas uz augšu palīdzību izvēlieties sadaļu Favorītkanālu gids. Apstipriniet izvēli, nospiežot OK pogu.

Izvēlieties kādu no favorītkanāliem un divas reizes nospiediet uz tā OK pogu. Turpmāk uz pults, pārslēdzot kanālus ar CH +/- pogām, Jūs pārvietosieties pa favorītkanālu sarakstu.

Ja pamanījāt kļūdu, lūdzu ziņojiet mums, iezīmējot tekstu un spiežot Ctrl+Enter

Updated on 2020-10-29

Was this article helpful?

Related Articles

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: