Kā mainīt UHD dekodera valodas iestatījumus?

Spiediet MENU pogu uz dekodera pults. Parādās izvēlne. Ar bultu pa labi ejiet līdz sadaļai Iestatījumi.

Spiediet OK pogu.

Ar bultiņu uz leju virzieties uz sadaļu Lietotāja iestāstījumi, spiediet OK pogu.

Spiediet OK pogu.

Valoda pēc noklusējuma ir latviešu. Ja vēlaties to mainīt spiediet bultiņas pa labi vai pa kreisi līdz sev vēlamajai. Kad esat izvēlējies, spiediet zilo pogu uz pults, lai saglabātu.

“Audio valoda 1” pēc noklusējuma ir latviešu. Varat uzlikt citu, spiežot bultiņas pa labi vai pa kreisi. “Audio valoda 1” nedrīkst sakrist ar audio valodu 2. Kad esat izvēlējies, spiediet zilo pogu uz pults, lai saglabātu.

“Audio valoda 2” pēc noklusējuma ir angļu. Varat uzlikt citu, spiežot bultiņas pa labi vai pa kreisi. “Audio valoda 2” nedrīkst sakrist ar audio valodu 1. Kad esat izvēlējies, spiediet zilo pogu uz pults, lai saglabātu.

Subtitri pēc noklusējuma ir ieslēgti. Ja vēlaties izslēgt subtitrus, spiediet bultiņas pa labi vai pa kreisi līdz parādās “Izslēgts”. Spiediet zilo pogu uz pults, lai saglabātu.

“Subtitru valoda 1” parāda kāda ir primārā subtitru valoda un to varat nomainīt, spiežot bultiņas pa labi vai pa kreisi. Kad esat izvēlējies, spiediet zilo pogu uz pults, lai saglabātu.

“Subtitru valoda 2” parāda kāda ir sekundārā subtitru valoda un to varat nomainīt, spiežot bultiņas pa labi vai pa kreisi. Kad esat izvēlējies, spiediet zilo pogu uz pults, lai saglabātu.

Ja pamanījāt kļūdu, lūdzu ziņojiet mums, iezīmējot tekstu un spiežot Ctrl+Enter

Updated on 2020-10-29

Was this article helpful?

Related Articles

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: