Kas ir arhīvs un videotēka?

Pēc līguma un/vai jaunā dekodera aktivizācijas jau aptuveni 15-30 minūšu laikā būs pieejamas arhīva un videotēkas funkcijas.

Lai arhīvs un videotēka strādātu, savienojiet dekoderu ar internetu.

ARHĪVA LIETOŠANA

Nospiediet GUIDE pogu uz dekodera pults.

Ar pults pogu bultu pa kreisi pārvietojieties pa kreisi pa kanāla programmu, izvēloties kādu no pārraidēm. Lai atskaņotu to, nospiediet OK pogu uz dekodera pults.

Izvēlētais saturs tiks atskaņots. Jūs varat pauzēt, patīt uz priekšu vai patīt atpakaļ jebkuru pārraidi, ko atskaņojat no arhīva. Ja vēlaties apstādināt atskaņoto saturu un pāriet uz tiešraidi, nospiediet uz pults esošo STOP pogu.

VIDEOTĒKAS ATSKAŅOŠANA

Nospiediet VOD pogu uz dekodera pults vai ar MENU pogu izvēlieties sadaļu Videotēka. Sadaļas ielāde var aizņemt aptuveni 20 sekundes.

Ar pults bultu pogu palīdzību izvēlieties sev interesējošo saturu un nospiediet OK pogu, lai to atvērtu. Ja saturam būs vairākas sērijas, tas atvērsies nākošajā sadaļā, kas piedāvās izvēlēties kādu no sērijām. Apstipriniet izvēli ar OK pogu.

Pēc OK pogas nospiešanas atvērsies sadaļa ar izvēlētā satura aprakstu. Ar OK pogas palīdzību apstipriniet izvēli un izvēlētais saturs tiks atskaņots. Ja būsiet jau sācis skatīties šo konkrēto saturu un pēc tam pārtraucis to, tad šajā logā parādīsies arī izvēle Atsākt skatīties, kuru izvēloties varēsiet atsākt skatīties no pārtrauktās vietas.

Jūs varat pauzēt, patīt uz priekšu vai patīt atpakaļ jebkuru pārraidi, ko atskaņojat. Ja vēlaties apstādināt atskaņoto saturu un pāriet uz tiešraidi, nospiediet BACK vai STOP pogu.

Ja pamanījāt kļūdu, lūdzu ziņojiet mums, iezīmējot tekstu un spiežot Ctrl+Enter

Updated on 2020-10-28

Was this article helpful?

Related Articles

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: